tag:blogger.com,1999:blog-2509800748059388515.post3519707077936074799..comments2024-03-20T08:56:45.003+01:00Comments on Kuchcik gotuje - przepisy na pyszne ciasta i zdrowe obiady: Piernik świąteczny z mascarponeAnnahttp://www.blogger.com/profile/01145382641589800203noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2509800748059388515.post-47984756284067245882020-01-16T14:36:37.714+01:002020-01-16T14:36:37.714+01:00Dzień dobry,
krem z serka mascarpone nigdy nie by...Dzień dobry, <br />krem z serka mascarpone nigdy nie był kwaśny, gdyż przełożony piernik przechowuję zawsze w lodówce. Przykro mi, że u Pani skwaśniał. Ciasta zwłaszcza przełożone kremem zawsze należy przechowywać w lodówce, zgodnie ze sposobem przechowywania artykułów spożywczych. Samego serka Pani raczej nie trzyma w temperaturze pokojowej, aby się nie zepsuł.<br />Piernik przechowywany w lodówce jest dobry, a może i jeszcze lepszy nawet po tygodniu.Kuchcik gotujehttps://www.kuchcikgotuje.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2509800748059388515.post-84228889188804157102020-01-16T14:04:39.638+01:002020-01-16T14:04:39.638+01:00Dzień dobry,
przygotowałam w ten sposób przełożony...Dzień dobry,<br />przygotowałam w ten sposób przełożony piernik na tegoroczne Boże Narodzenie. Niestety, krem z sera po prostu skisł po dwóch dniach. Czy miała Pani podobne doświadczenie? Czy poleca Pani przechowywać ciasto w lodówce po przełożeniu? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12196898321219773666noreply@blogger.com