/ 36

Ciasto bez pieczenia z mascarpone

Tym razem przygotowałam ciasto bez pieczenia z mascarpone dla leniwych, a może jednak bardziej dla zapracowanych. Ci…

Karkówka duszona z warzywami

Karkówka jest najczęściej goszczącym mięsem na moim stole, ze względu na swój smak i łatwość przetwarzania. Nie mogę t…

Bigos z grzybami (Wigilia)

Postny bigos jest nieodzowną potrawą na moim stole podczas Wigilii, pewnie zresztą tak jak i na większości Waszych sto…

Schab pieczony w rękawie

Kruchy, aromatyczny, a zarazem soczysty schab pieczony, to marzenie każdego smakosza tego mięsa. Taki właśnie schab …
/ 6

Sałatka z rukoli i roszponki

Kolorowa, soczysta i bardzo smaczna sałatka z sałaty rukoli i roszponki, z dodatkiem pomidorków paprykowych i sera M…

Karkówka pieczona z rozmarynem

Karkówka jest bardzo smacznym i łatwym do przygotowania mięsem. Tym razem przyprawiłam ją świeżym rozmarynem, który id…

Najlepsze pomysły na dodatki do sushi

Codzienne składniki do sushi mogą się różnić w zależności od osobistych preferencji, tym bardziej, że zakup oryginalny…

Boczek po japońsku

Zna­cie boczek przy­go­to­wany po japoń­sku? Jeśli nie, to Wam go przed­sta­wię. Uwierz­cie, jest bar­dzo łatwy do prz…

Rosół drobiowy

Prawdziwy, klasyczny rosół drobiowy jest łatwy do przygotowania, aczkolwiek wymaga od nas czasu i cierpliwości. Prawdz…
/ 12

Kurczak tikka masala

Kurczak tikka masala smakiem przenosi nas do Indii, danie jest bardzo aromatyczne i delikatne w smaku. Pierś kurczaka …
/ 20

Sałatka jarzynowa

Sałatka jarzynowa jest częstym gościem, mam nadzieję, że nie tylko na moim stole. Dobór warzyw wchodzących w jej skład…

Prawdziwe mięso i wędliny

Zakup dobrego mięsa, aby przygotować obiad lub wędliny na kanapkę często wiąże się z długim poszukiwaniem i wątpliwośc…

FORMULARZ KONTAKTOWY

Nazwa

E-mail *

Wiadomość *